Over De Woushoeve

Over De Woushoeve

Jeugdheem Woushoeve - gelegen in Zutendaal, het Groenste Snoepje van Vlaanderen- is het hele jaar door "the place to be" voor jeugdbewegingen, sport-, muziek- en andere verenigingen, scholen en families voor een kamp met overvloed aan gezonde lucht.

Jeugdheem Woushoeve heeft een binnencapaciteit van 109 slaapplaatsen. Er is voldoende proper sanitair en een professionele binnenkeuken (zelfkook). In de late lente en zomer is er ook een praktische buiten-keuken in een tent. Altijd fijn voor een kookploeg om nauw contact te houden met de groepen en te genieten van de buitenlucht. Verder is er een ruime dagzaal, een groot afdak dat kan afgeschermd worden, met voldoende uitklapbare tafels en banken. Het domein is 2 ha. Alles volledig omheind. Op de grote speelweide kunnen in de zomer tenten geplaatst worden. Via een poortje achteraan het domein komt men rechtstreeks in de velden en bossen van Zutendaal. Het Nationaal Park Hoge Kempen is slechts 500 meter wandelen... zodat voor een spel of tocht de grote weg kan gemeden worden. Veilig als er kleine kinderen bij zijn.

Er zijn bezoekers die hier elk jaar opnieuw komen. En dat is onze mooiste reclame. Altijd welkom om vooraf eens een kijkje te komen nemen. We geven met veel plezier een rondleiding.

Jeugdheem Woushoeve is een kampverblijf type B, uitgereikt door Toerisme Vlaanderen.  

Een overzicht van de verhuurprijzen vind je hier.

We investeerden ecologisch, zonnepanelen, een waterput.  Je kan je elektrische wagen opladen aan onze laadpaal. 


Wilt u graag reserveren? 

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x